Werkzaamheden

 Sierbestrating

Sierbestrating is bij ons een gespecialiseerde sector, als het gaat om cirkels, slingerende paadjes of verschillende soorten waaier verbanden. Sierbestrating kunt u mooi combineren met rondingen in de borders en een grote en/of kleine cirkel.

Bestrating

Wij leggen bestrating aan bij een complete tuinaanleg, dus in uw tuin, rondom het huis en de oprit.
Maar ook bij een bedrijventerrein, als het gaat om grote oppervlaktes, is voor ons geen probleem.
Ook het leveren van bestratingsmaterialen kunnen wij voor u regelen en we beschikken over alle gereedschappen, om het gehele plaatje bij u compleet te maken.
Klik hier voor foto's.

Houtbouw/schuttingbouw

In een tuin komen ook vaak schuttingen en/of pergola's voor ook bepaalde houtconstructies.
Als het nu gaat om een complete tuinaanleg of alleen het houtwerk, het is allemaal mogelijk. Ook voor garages (gedeeltelijk steen of alleen hout), tuinhuisjes en overkappingen kunt u bij ons terecht. We kunnen de complete werkzaamheden bij u realiseren.

Grondwerken/rioleringen

Na een 4 jarige opleiding te hebben gedaan en de diploma's te hebben gehaald, zijn we we volledig gespecialiseerd in grondwerk en rioleringen. Voor renovatie van riolering, of compleet nieuwe riolering aanleggen bij nieuwbouwwoningen, dan zit u bij ons goed.
Ook voor verstoppingen in uw riolering kunt u altijd bij ons terecht en we proberen u dan zo snel mogelijk te helpen met uw probleem.  Als het gaat om grondwerk, zoals tuinen ontgraven en nieuwe teeltaarde aanbrengen of om frezen met mini tractor, bent u bij ons aan het juiste adres.
We beschikken over het juiste gereedschap en ook het leveren van teeltaarde/zand kunnen wij voor u verzorgen. PVC en drainagematerialen verzorgen wij ook. Daar hoeft u geen zorgen over te maken.

Complete tuinaanleg

Bij een complete tuinaanleg realiseren wij uw ideeën. We komen vrijblijvend langs om met u de ideeën door te nemen en om vervolgens een offerte te maken.      
Levering van bomen en planten, bestrating en hout is bij ons mogelijk. Een complete tuinaanleg vergt veel tijd en je hebt er de nodige ervaring voor nodig. Wij brengen graag uw wens in vervulling.
Klik hier voor foto's.

Tuinonderhoud

Wij onderhouden het hele jaar door verschillende soorten tuinen. Ook verzorgen wij voorjaars- en najaarsbeurten. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, boomverzorging en het rooien van bomen.
Vraag voor de onderhouds- beurten vrijblijvend een offerte aan.
Klik hier voor foto's.

Renovatie

Bij het renoveren van uw tuin, houtconstructies of rioleringen, bent u bij ons aan het juiste adres.  De klant bepaalt wat er vernieuwd moet worden, in overleg met ons is alles mogelijk.
Klik hier voor foto's.